Начало » Решения

Решения

Районна избирателна комисия Кюстендил


РЕШЕНИЕ
№ 153-НС
Кюстендил, 17.10.2014

ОТНОСНО: Определяне на членове на Районна избирателна комисия в Десети изборен район - Кюстендилски, които да подпишат констативните протоколи за оставените на съхранение /резерв/ хартиени бюлетини за гласуване в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г. със съответната общинска администрация.

Постъпило е писмо с изх. № НС-15-339/17.10.2014 г. от ЦИК, съгласно което преди приключване на мандата РИК и определени със заповед на кмета на съответната общината длъжностни лица, подписват констативен протокол, в който изрично се посочва, че след приключване на мандата на РИК, контрола по съхранението на бюлетините се поема от съответната общинска администрация. Със същото писмо е указано на областните управители да изпратят в ЦИК по 3 екземпляра от бюлетините от резерва за съответния изборен район.

Съгласно постъпилите писма от кметовете на общините на територията на област Кюстендил в общините Кюстендил, Дупница и Трекляно са оставени за съхранение /резерв/ хартиени бюлетини за гласуване в изборите за народни представители на 05 октомври 2014 година.

На основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Изборния кодекс, Районна избирателна комисия в Десети изборен район - Кюстендилски

 

Р Е Ш И:

 

Районна избирателна комисия в Десети изборен район - Кюстендилски, упълномощава, следните членове на Районна избирателна комисия в Десети изборен район - Кюстендилски, които да подпишат съответните констативни протоколи за оставените за съхранение /резерв/ хартиени бюлетини за гласуване в изборите за народни представители на 05 октомври 2014 година, които не са предоставени на СИК, както следва:

За Община Кюстендил:

Димитрина Георгиева Христова

Тодорка Петкова Илиева-Скрипкина

За Община Дупница

Катя Георгиева Димитрова

Десислава Светлозарова Стойнева

За Община Трекляно

Ивета Албертова Димитрова

Емилия Иванова Луканова-Георгиева

 

Упълномощените лица да получат от съответната община и представят в Районна избирателна комисия в Десети изборен район - Кюстендилски по един екземпляр от хартиените бюлетините оставени за съхранение /резерв/ в общината.

Решението подлежи на обжалване пред ЦИК чрез Районна избирателна комисия в Десети изборен район - Кюстендилски  в 3-дневен срок от обявяването му.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Димитрина Христова

СЕКРЕТАР:
Тодорка Илиева-Скрипкина

* Публикувано на 17.10.2014 в 13:30 часа

« Всички решения

Web Content Accessibility Guidelines 2: Level AA Conformance
Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив град Пловдив област Разград Русе Силистра Сливен Смолян София РИК 23 София РИК 24 София РИК 25 София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол